Scooter and Per Gessle

FP__MG_1339_web.jpg

Scooter, Gessle

and more, live in Vaasa

Två fredagar i rad fick vi stå och hoppa i takt med musiken. Det var det jag själv var där för också - inte som fotograf utan endast för musikens skull. Men á andra sidan, utan kamera kunde jag ju förstås inte gå. Första bilderna på DJ Sash och Scooter var tagna med min lilla Olympus E-M10 och de de följande bilderna med min Canon 6D och nya 85mm f1.4 objektivet. 

Kahtena peräkkäisenä perjantaina saatiin hyppiä musiikin tahtiin Vaasassa. Tämä olikin syy miksi minä olin paikalla. Olin siinä musiikin takia enkä valokuvaajana. Toki, enhän minä voi lähteä sellaiseen tapahtumaan ilman kameraa. Kuvat ensimmäisestä päivästä oli otettu pienellä Olympus E-M10 kameralla ja Gesslen keikalla minulla oli Canon 6D ja uusi 85mm f1.4 linssi mukana.

18.08.2017

DJ Sash

Scooter

25.08.2017

Robin Bengtsson

One Desire

The Heartbeat band

Per Gessle

Det fanns också andra artister men tyvärr kunde jag inte närvara från början av tillställningarna. Om du tyckte om bilderna får du gärna länka till den här bloggen.

Artistit jotka esiintyivät aikaisemmin meni valitettavasti minulta ohi. En tullut tarpeeksi ajoissa että olisin nähnyt kaiken. Jos pidit näistä kuvista voit linkittää tähän blogiin.