England Day 2

England

Day 2

Det tog lite längre än planerat att publicera del 2 av resan. Av någon orsak hade bilderna sparats på datorn i fel ordning och på fel dagar men jag borde nu ha fått ordning på det. Den här dagen såg vi bl.a. vaktbytet framför Buckingham Palace med tusentals andra människor. Jag gick också ut på en sen kvällspromenad med min son för att ta lite nattbilder. Klicka på bilderna för att se dem större. Lägg också märke till de två videosnuttarna. Lämna gärna en kommentar längst ner.

Kesti suunniteltuä vähän kauemmin julkaista tämä toinen osa matkasta. Jostain syystä kuvat oli tallentunut väärässä järjestyksessä ja vääriin päiviin mutta nyt kaikki taitaa olla oikeassa järjestyksessä. Tänä päivänä nähtiin m.m. vartijoiden vaihto Buckingham Palatsin edessä tuhansien muiden ihmisten kanssa. Menin myös myöhäiselle kävelyllä poikani kanssa ottamaan vähän yökuvia keskustasta. Huomaathan myös videopätkät jotka ovat siellä. Klikkaa kuvista avataksesi ne suuremmaksi. Jätä mielellään kommentti sivun alhaalla.

It took me a bit longer than expected to upload the day two of our trip. For some reason the pictures had been stored in wrong order and under the wrong days but I think I've got everything as it should be now. This day we spent by watching the change of guards at the Buckinham Palace with thousands of other people in the crowd. I also went for a late walk with my son to capture some nightphotos from London. See the pictures in fullsize by clicking on them. Do notice there are two videos here as well. I'd be happy if you leave me a comment.