England Day 1

England

Day 1

I början av april åkte jag med familjen på en veckas semester till England. I sju delar tänkte jag dela av mig med bilder från resans gång. Det blir en del per dag i England. Första dagen var vi i London och strövade mest genom Hyde park och inne i själva centrum till fots, buss och båt. Våren var väldigt närvarande och 20 grader över fryspunkten kändes det inte helt fel. Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Huhtikuun alussa oltiin perheen kanssa viikon lomamatkalla Englannissa. Tulen esittämään matkani seitsemässä jaksossa. Jokainen jakso käsittelee yksi päivä. Ensimmäinen päivä oltiin Lontoossa ja enimmäkseen käveltiin ympäri Hyde parkissa ja varsinaisessa keskustassa kävellen, bussilla tai veneellä. Kevät oli hyvin läheinen ja tämän päivän lämpöarvo oli noin 20 astetta plussan puolella. Suurenna kuvat nähdäksesi koko kuva. 

In the beginning of April I went with my family on a trip to England. I will make series of seven uploads, one per each day. We where there for a week, starting with London. The first day we where exploring Hyde park and the central London by foot, bus and boat. The spring was blooming and temperatures around 20 degrees where a welcome change. Open up the pictures to see the full picture.