Det slutade med ett bröllop

Sista gången jag skulle hålla i kameran för året. Jag skulle fotografera bröllopsporträtt på nyårsafton i Sundom. Vi hade tänkt att vi skulle ta häftiga utebilder med endera fyrverkeri i bakgrunden eller snöfall om det skulle bli. Det blev varken dera. Det var plusgrader och blåste väldigt hårt. Det blåste så hårt att det praktiskt taget inte gick att fota ute. Endera hade frisyren blåst sönder, raketerna flygit till skogs, blixtarna drattat i backen eller så hade bröllopssällskapet halkat omkull på isen. Det var ju nämligen dessutom skrinnskoväder överallt, förutom på skrinnskoplanerna.

Istället byggde jag  upp min portabla studio i Ungdomslokalen i Sundom. Bakgrunden är den samma som jag använde mig av vid julkortsfotograferingen. Den skall läggas på kirurgbordet och få sig ett skönhetsingrepp så småning om. 

Jag körde med tre ljus den här gången. Min batteridrivna Godox fick agera hårljus medan jag hade mitt jätteparaply på ena sidan och en mer normalstor softbox på den andra. 

Golvet passade ju helt fantastiskt bra ihop med min ladu-vägg. Gick helt ton-i-ton. Man kunde ju bara befara att UF lokalen hade haft gul plastmatta eller liknande men det här var riktigt super. Det blev en hel del bilder tagna men som det alltid är med bröllop så finns det en tid att passa och även den här gången tog den slut. Tyvärr fick vi inte snö eller fyrverkerier med på bild men snart kommer brudparet att få en hel del bilder på dem själva, barnen och brudtärnor och bestman m.m.

Stort grattis till de nygifta! ♥