Ett knapptryck gör inte mig till fotograf

För en tid sedan besökte en fotograf och en modell min studio. Fotografen var en vän till mig och skulle få låna studion i utbyte mot att jag fick vara med och knäppa några bilder. Det var hans uppdrag så han ställde in blixtarna och styrde modellen och upplägget. 

Senare då jag gick igenom bilderna var ingen av bilderna mina. Min stil fanns inte på mer än en bild som jag hoppade in och styrde innan jag lämnade dem i ro. Det fastnade några bilder på mitt minneskort men som sagt, mina bilder var inte där. För att ta en bild, eller för att känna sig som fotograf bör åtminstone jag få ställa ljuset, styra modellen och komma med mina egna ideér. Det räcker inte med att bara trycka på knappen. Det klarar vem som helst av.

Bilden här under gjorde jag till "min" i Lightroom i efterhand. 

Redigerad version

Redigerad version

Orginal bilden

Orginal bilden