Testimonials

Kaikille jotka ovat ottamassa kullanmuruistaan kuvia suosittelen Forth Photographyä. Meidän Markuksesta saatiin todella mahtavia yo-kuvia. Luonnollisia ilmeitä ja silmiin ulottuvia hymyjä.
— N.W.
Snabb att knäppa bilder om det behövs, och skickligt jobbade du med kameran fast en del av objekten inte alltid satt så stilla :) Varmt tack för de fina bilderna på våra flickor. Du lyckades fånga bådas personligheter mitt i prick. Vi är supernöjda
— Familjen Berg
Tack Patrik för de fina bilderna du tog på vår 1-åring och på hela vår familj! Vi trivdes alla i din studio och du lyckades med ditt lugna och humoristiska sätt även få den minsta av oss att samarbeta riktigt hyfsat! Samarbetet med dig löpte på alla sätt och vis bra och vi har rekommenderat dig till höger och vänster och kommer att fortsätta med det. Lycka till Patrik i fortsättningen!
— Sara S
Patrik tog helt fantastiska bilder på våra barn, djur och hela familjen sommaren -15. Riskerade att blöta ner hela kameran där han stod mitt i vattnet och fotade för att få de bästa bilderna. Nu, ett halvt år senare tog vi ettårs foto på lillkillen. De är alldeles underbara. Blir svårt för oss att kunna välja.
Vi kan varmt rekommendera Patrik. Han tar fantastiska bilder och barnen känner sig trygga med honom.
— Linnea
Loisto kuvat! Kihlakuvien lisäksi saatiin vielä plussana perhekuvia. Lämpimästi voin suositella ja jatkossa jos kuvaajan tarvetta, otamme yhteyttä.
— Henna
Patrik är snabb, proffsig och skicklig. Jag är mycket nöjd med porträttbilderna som ska användas i O365 på jobb där avklippta semesterbilder med vinstinn blick inte håller måttet. Tusen tack!

I 2014 knäppte han syskonbilder och de blev lika suveräna.

Rekommenderas helhjärtat!
— Tanja B.
Stort tack Patrik för de fantastiska bilderna du tog av vår ettåring och hela vår familj! Inte lätt att fotografera en vild ettåring som gör allt annat än att vara stilla.
Vi kommer garanterat att rekommendera dig till alla vi känner och anliter dig gärna igen!
— Linda
Tack för de fina bilderna som togs vid Carpellas natursköna omgivning i samband med min systers 30-års överraskningsfest!
— Camilla F. "Överraskningsfest"
Isot kiitokset hyvistä kuvista, nämä kulkevat meidän kanssamme hienona muistona loppuikämme!
— Markus Nylund, kaksoset
Ett stort tack för fina bilder på vår 2-åring och för våra bröllopsbilder. Vi är jätte nöjda och kommer även i framtiden att anlita Patrik.
— Familjen L
Tack för dom fantastiska bilderna! —tyvärr kommer detta att få allvarliga följder—-kommer att rekommendera dig både till höger och vänster ;)
— Titte
Vi är jättenöjda med student- och familjebilderna som fotades vid en vacker strand, trots flygmyror och en hund som var svårregisserad ;) Stort tack till den duktiga fotografen!
— Ann-Cathrin med familj
Trots lite utmaning med den bakgrund vi hade gjort för fototillfället vid vår fest fixade Patrik det galant. Dessutom fångades glimtar av stort och smått, detaljer, händelser och gäster under hela kvällen. Så många fina bilder, ovärderliga minnen för livet, en fantastisk helhet!
— Johanna, New York Wedding
Excellent photos taken by a photographer with lots of patience and fantasy. Great and professional job!
— Tanja. Three photoshoots and more to come
Vi på PAWS är jättenöjda med de jobb som Patrik gjort. Han har gjort proffsiga profilbilder av “personalen” samt väldigt annorlunda och artistiska bilder av våra fyrbenta vänner. Vi kommer definitivt att anlita Patrik igen.
— PAWS
Vi är jättenöjda med de bilder som du tog på oss hemma på våran ridbana tillsammans med hästarna. Proffsigt jobbat med belysning från olika vinklar en sensommarkväll i skymningen.
— Hästfamiljen
Jag e jätte nöjd med bilderna av min hund Ida. Tack för att du körde all kamera utrusting ändå ut på åkrarna :)
— Eva
Tack för dom fina sommarbilderna på mina flickor. Att fotografera barn som inte alltid är så sammarbetsvilliga är inte det lättaste. Men du lyckades få till rikigt fina bilder med härlig sommarkänsla.
— Jessica
Att fota djur är en hel konst i sig eftersom de ofta inte gärna vill göra som man tänkt sig, men är supernöjd över hur många bra bilder det faktiskt kom av mig och mina båda yrväder! Med stort tålamod och ett öga för att fånga det exakt rätta ögonblicket på foton så rekommenderar jag stort Patrik som fotograf!
— Annette och hundarna
Stort tack för fina fotografier till julkort av barnen :)! Det var många fina att välja bland, så det blev några olika ex till släkt och vänner, och barnen själva har egna ex att dela ut till kompisar!
— Sundom-tomtarna
Jättenöjd med sommarbilderna av mig och min dotter!! Tack Patte!! :)
— Mia W. A big fan of Patrik's pics